Vár Kismaros

2018.09.11.
A fővárostól alig órányira, lenyűgöző környezetben sorakoznak a Dunakanyar bal parti települései. Közülük most kedvcsinálóként látogassunk el Kismarosra.
Címkék: Galéria

Az atomkölykök jubileumi ősbemutatóját Szekszárdon tartják  

2018.07.11.
Tizedik, jubileumi előadásukra már javában készülnek Magyarországon az „atomkölykök”, a Roszatom Nuclear Kids elnevezésű gyermekművészeti projektjének idei résztvevői. A Tolnán táborozó 79 gyermekszínész profi színházi szakemberek irányításával 2018. július 6-án kezdte el a próbákat.
Címkék: Galéria

A klímaváltozás sok állatfaj végleges eltűnésével fenyeget

2018.07.06.
Idén áprilisban harangozták be a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern és a National Geographic együttműködésében induló új dokumentumfilm-sorozatot a Wild Edens-t, amelyről én is hírt adtam már korábban.
Címkék: Galéria

Novovoronyezsi Atomerőmű 2-es kiépítés második blokk

2018.06.15.
Néhány nappal ezelőtt megkezdődött az üzemanyag-szimulátorok berakása a Novovoronyezsi Atomerőmű 2-es kiépítés második blokkjában.
Címkék: Galéria

Úszó atomerőmű a jövő biztosításáért

2018.06.15.
Az egyedülálló technológia képes arra, hogy távoli vidékek energiaellátása biztosítható legyen a klímavédelmi céloknak is megfelelve.
Címkék: Galéria

A 3+ generációs atomreaktorok biztonságvédelmi rendszerei

2018.06.05.
Ma már minden felelősen gondolkozó ember számára teljesen egyértelmű, hogy a klímavédelmi, ellátásbiztonsági és versenyképességi célok elérése érdekében az atomenergiára és a megújuló energiaforrásokra egyaránt szükség van.
Címkék: Galéria

Kurszk képekben - Az új típusú nyomottvizes atomerőmű építésének 1. fázisa

2018.05.04.
A reaktorépület alaplemezébe több mint 16 000 köbméter speciális betonkeveréket építenek be. A munkát folyamatos ciklusban végzik a keverék állandó minőségellenőrzése mellett.
Címkék: Galéria
Címkék: atomenergia, Galéria

A világ legkorszerűbb atomerőművi blokkjának pillanatai

2018.03.09.
Egy exkluzív videó, amely a világ első, 3+ generációs blokkjának felejthetetlen pillanatait mutatja be.

Építse meg saját atomerőművét!

2018.03.06.
A napokban már ajánlottam egy játékot, most egy olyan lehetőséget mutatok, amivel egyszerre lehetünk közgazdászok, menedzserek és építők.
Címkék: atomenergia, Galéria
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?